Omor în capitală: Un tată și-ar fi aruncat fetița de 3 luni de la etajul 4 al unui bloc de locuit
Full Article 40 second read

Omor în capitală: Un tată și-ar fi aruncat fetița de 3 luni de la etajul 4 al unui bloc de locuit

Pe 4 iulie, în jurul orei 21:00, oamenii legii au fost sesizați de un trecător despre faptul că pe str. Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei este un bebeluș decedat la sol.

În cadrul cercetării la fața locului, poliția a stabilit că fetița de 3 luni se afla acasă cu tatăl, care din motive încă la etapa de stabilire, ar fi aruncat-o la un moment dat de la etajul 4.

În urma traumatismelor suferite, micuța a decedat.

Potrivit oamenilor legii, tatăl copilei are 28 de ani și este cetățean străin. Acesta a fost reținut. Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor. Angajații poliției de comun cu procurorul urmează să stabilească toate circumstanțele.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: