Omor în capitală: Un tată și-ar fi aruncat fetița de 3 luni de la etajul 4 al unui bloc de locuit
Full Article 40 second read

Omor în capitală: Un tată și-ar fi aruncat fetița de 3 luni de la etajul 4 al unui bloc de locuit

Pe 4 iulie, în jurul orei 21:00, oamenii legii au fost sesizați de un trecător despre faptul că pe str. Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei este un bebeluș decedat la sol.

În cadrul cercetării la fața locului, poliția a stabilit că fetița de 3 luni se afla acasă cu tatăl, care din motive încă la etapa de stabilire, ar fi aruncat-o la un moment dat de la etajul 4.

În urma traumatismelor suferite, micuța a decedat.

Potrivit oamenilor legii, tatăl copilei are 28 de ani și este cetățean străin. Acesta a fost reținut. Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor. Angajații poliției de comun cu procurorul urmează să stabilească toate circumstanțele.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: