Parlamentele de la Chișinău și București se vor întruni într-o ședință comună. Unde va avea loc
Full Article 1 minutes read

Parlamentele de la Chișinău și București se vor întruni într-o ședință comună. Unde va avea loc

Parlamentele de la Chișinău și București se vor întruni într-o ședință comună, în perioada următoare. Declarația a fost făcut de președintele Parlamentului Igor Grosu, în cadrul unei conferințe de presă alături de președintele Camerei Deputaților a Parlamentului României, Ion-Marcel Ciolacu, care efectuează o vizită la Chișinău. 

Grosu nu a precizat exact data când urmează să se întrunească cele două parlamente. „În timpul apropiat, urmează să organizăm în premieră ședința comună a Parlamentelor Republicii Moldova și României”, a spus președintele Parlamentului, pe 6 iunie curent.

„Mă bucur că ședința va avea loc la Chișinău”, a adăugat Grosu, menționând că acesta este un mesaj puternic de susținere a eforturilor actualei guvernări.

„România a fost mereu alături de Republica Moldova. Îndemn și de această dată să fiți ambasadorii noștri. Am certitudinea că împreună putem face lucruri istorice pentru țările noastre”, s-a adresat Igor Grosu oficialului român.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: