Partidul condus de Ion Chicu a fost înregistrat în cursa electorală pentru alegerile parlamentare
Full Article 1 minutes read

Partidul condus de Ion Chicu a fost înregistrat în cursa electorală pentru alegerile parlamentare

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat, în ședința din 4 iunie, Partidul Politic „Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei” (PDCM) pentru alegerile parlamentare din 4 iunie.

Anterior, reprezentanții PDCM și-au motivat decizia de a candida prin dorința de „a oferi cetățenilor țării o alternativă pragmatică haosului și dezbinării, instaurate de către partidele care s-au perindat până acum în Parlament și care urmăresc doar magulirea propriilor orgolii și ambiții fără de sfârșit”.

Formațiunea a prezentat la CEC o listă cu 101 candidați. Ion Chicu a precizat că, printre aceștia, sunt pedagogi, medici, oameni de cultură, juriști, economiști, ingineri etc., profesioniști, care au demonstrat că țin la țara noastră și care știu cum să schimbe lucrurile spre bine.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

În acest context, au fost înregistrate simbolurile electorale ale concurenților pentru imprimare în buletinul de vot, au fost confirmați reprezentanții cu drept de vot consultativ în CEC, pe durata campaniei electorale și persoanele responsabile de finanţe (trezorieri).

Din formațiune fac parte mai mulți foști membri ai guvernului, inclusiv Viorica Dumbrăveanu. Alexandru Botnari, primarul mun.Hâncești este vicepreședintele partidului.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: