Partidul „ȘOR” îl acuză pe Ceban de complicitate la „fărădelegile guvernării”. Reacția primarului
Full Article 2 minutes read

Partidul „ȘOR” îl acuză pe Ceban de complicitate la „fărădelegile guvernării”. Reacția primarului

Președintele raionului Orhei Dinu Țurcanu, membru al Partidului „ȘOR”, l-a acuzat pe primarul capitalei că „a blocat centrul orașului” de fiecare dată când formațiunea a organizat proteste. De cealaltă parte, purtătoarea de cuvânt a edilului, Natalia Ixari a declarat că aceste declarații fac parte dintr-un „joc politic”, menit să „murdărească” imaginea lui Ion Ceban.

În cadrul mitingului organizat, pe 28 februarie, de „Mișcarea pentru popor”, din care face parte inclusiv Partidul „ȘOR”, Dinu Țurcanu a declarat că Ion Ceban se face „complice la făradelegile guvernării”.

„Cu Guvernul Gavrilița ne-a adus la dezastru. Situația în care am nimerit seamănă cu un borș înăcrit și cu prea multă sare. Ce au făcut ei? În loc să arunce borșul stricat, au schimbat ceaunul – ni l-au adus pe Recean. Cu regret, vedem că primarul capitalei, Ivan Ceban, se face complice la fărădelegile guvernării. A blocat de fiecare dată centrul orașului, sub diferite pretexte – expoziții și târguri cu câțiva oameni, pentru a nu ne permite să manifestăm pașnic”, a spus acesta.

Ulterior, purtătoarea de cuvânt a lui Ion Ceban, Natalia Ixari, a venit cu reacție la acuzațiile care i s-au adus edilului. Aceasta a declarat că „jocul politic al mai multor părți este să implice primarul Ion Ceban în manipulările lor”.

„Fiecare își face partea lui de joc, iar scopul final este de a murdări imaginea primarului. În continuare vom urmări cum părțile vor spune și vor scrie că Ion Ceban a luat o poziție sau alta. Primarul general este pentru liberă exprimare și pentru respectarea legii”, a adăugat aceasta.

De menționat că Guvernul nu a comentat deocamdată declarațiile lui Țurcanu.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: