PAS are un nou deputat în Parlament. Curtea Constituțională a validat mandatul Marianei Lucrețeanu
Full Article 2 minutes read

PAS are un nou deputat în Parlament. Curtea Constituțională a validat mandatul Marianei Lucrețeanu

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) are un nou deputat în Parlament. Este vorba de Mariana Lucrețeanu, care va ocupa fotoliul de parlamentar în locul actualului ministru al Educației, Dan Perciun. Curtea Constituțională a Moldovei (CCM) a validat mandatul marți, de 8 august, la propunerea Comisiei Electorale Centrale.

Lucrețeanu este manageră cu experiență în dezvoltarea afacerilor internaționale, specialistă în marketing, vânzări și relații cu clienții.

„Am acceptat cu multă onoare invitația PAS de a fi candidat în Parlament. Doresc să contribui la schimbare, venind cu viziunea unei rutine bine gândite, acumulată în urma unui trai într-o țară înalt dezvoltată. (…) La fel voi contribui cu experiență în dezvoltarea proiectelor, extinderea și promovarea afacerilor la nivel internațional, fiind sigură că produsele din Moldova își pot găsi rapid drumul către piețele europene”, spunea Lucrețeanu în anul 2021.

Potrivit declarației de avere și interese personale depuse la Comisia Electorală Centrală pentru alegerile parlamentare din 2021, Mariana Lucrețeanu a indicat că a avut un venit total de 42 700 de euro, (aproximativ 870 000 de lei).

Amintim că un fotoliu de deputat PAS a rămas vacant, după ce ex-deputatul Dan Perciun a acceptat funcția de ministru al Educației, în Guvernul Recean. În total, PAS deține 63 de mandate în actualul Legislativ.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: