Platforma DA și-a ales conducerea
Full Article 1 minutes read

Platforma DA și-a ales conducerea

Platforma DA și-a ales, pe 8 mai, noua conducere în cadrul Congresului formațiunii. La funcția de președinte al Platformei au candidat Chiril Moțpan și Dinu Plângău, cel din urmă fiind votat la cârma partidului cu votul a 163 de delegați dintre cei 316 care au participat la Congres.

Pentru Chiril Moțpan au votat 151 de persoane. 2 voturi au fost nevalabile.

„Vă mulțumesc pentru votul acordat astăzi pentru candidatura mea. Vă mulțumesc și pentru votul acordat domnului Chiril Moțpan”, a spus Plângău.

Anterior, reprezentanții Platformei anunțau că în cadrul congresului vor fi discutate mai multe subiecte privind reformarea, reconstrucția și dezvoltarea Platformei DA.

Amintim că Platforma DA a fost condusă, anterior, de către Andrei Năstase. Pe 13 iulie 2021, întreaga conducere a Platformei, președintele și vicepreședinții partidului și-au anunțat demisia în cadrul Biroului Politic Național. Interimatul funcției fiind exercitat de către Dinu Plîngău.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: