Plecarea în lume
Proiect special al NewsMaker
La rugămintea NewsMaker, fotograful Natalia Gârbu s-a deplasat în câteva regiuni ale Moldovei și a fotografiat oameni de diferite vârste: de la nou-născut până la 101 ani. Aceste persoane au fost fotografiate acasă, la serviciu, pe drum - atunci când pleacă pentru totdeauna din țară. În înregistrarea video care însoțește proiectul fotografic eroii povestesc despre ceea ce consideră ei important cu adevărat și ce cred ei despre viața în Moldova.
Autor foto și video Natalia Gârbu

Toate drepturile aparțin NewsMaker. Copierea, distribuirea, transmiterea către persoane terțe, publicarea sau altă utilizare în scopuri comerciale a fotografiilor și înregistrărilor video nu sunt admise fără permisiunea deținătorului dreptului de autor.

Proiectul este realizat cu susținerea financiară a Ministerului Federal al Afacerilor Externe al Germaniei. NewsMaker aduce mulțumiri Moldova Institut Leipzig pentru susținerea acordată în realizarea proiectului. Proiectul nu reflectă neapărat opinia Ministerului Federal al Afacerilor Externe al Germaniei și a Moldova Institut Leipzig. Responsabilitatea pentru conținutul proiectului aparține NewsMaker.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: