Poliția a recepționat, doar într-o zi, peste 50 de amenințări cu bombă asupra mai multor instituții
Full Article 40 second read

Poliția a recepționat, doar într-o zi, peste 50 de amenințări cu bombă asupra mai multor instituții

Inspectoratul General al Poliției din Moldova a anunțat că a primit peste 50 de amenințări cu bombă care ar viza instituții publice. Toate acestea au fost false. Informația a fost confirmată pentru NM.

Deocamdată, oamenii legii nu cunosc dacă toate mesajele au fost transmise de una și aceeași persoană sau de mai multe.

De remarcat că în ultimele două zile „un val de alerte cu bombă” au cuprins Moldova. În două zile, polițiștii au fost anunțați de trei ori despre o posibilă explozie a aeroportului din Chișinău. Mai mult, pe 5 iulie, au existat scrisori amenințătoare la adresa parlamentului, guvernului, judecătoriilor din capitală și a spitalelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: