UPDATE Poliția de Frontieră a rămas fără șef. Rosian Vasiloi a demisionat
Full Article 2 minutes read

UPDATE Poliția de Frontieră a rămas fără șef. Rosian Vasiloi a demisionat

Rosian Vasiloi a demisionat din funcția de șef al Poliției de Frontieră. Informația a fost confirmată astăzi, 29 noiembrie, pentru NM, de către Alina Zbancă, consilierul pe comunicare al ministrului de Interne.

UPDATE (14.12) Pe pagina sa de Facebook, Rosian Vasiloi a scris că ă a luat acestă hotărâre după ce s-ar fi făcut mai multe presiuni asupra sa, în special după ce s-ar fi numit și persoane în anumite funcții, fără a fi informat conducătorul instituției.

„Am să fiu deschis, decizia de a-mi da demisia, a fost după mai multe presiuni, dar în special ce am aflat că se încep numiri în anumite funcții, fără a fi cel puțin informat conducătorul instituției. Am vorbit sincer despre asta cu dl. Ministru, am specificat ferm că nu vputeam să admit acest lucru”, a menționat Rosian Vasiloi.

Cererea de demisie a fost depusă ieri, 28 noiembrie, și a fost deja semnată de ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu. Rosian Vasiloi ar fi recurs la acest gest din proprie inițiativă.

Vasiloi a fost numit în funcția de șef al Poliției de Frontieră în luna iulie anul curent, la propunerea fostului ministru al Afacerilor Interne, Andrei Năstase. Între 2012 și 2013 acesta a deținut funcția de șef-adjunct al Poliției de Frontieră.

 

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: