„Pornesc vremurile bune”. Sediul PSRM din Căușeni a fost murdărit cu materii fecale (FOTO)
Full Article 2 minutes read

„Pornesc vremurile bune”. Sediul PSRM din Căușeni a fost murdărit cu materii fecale (FOTO)

Oficiul Partidului Socialiștilor (PSRM) din Căușeni a fos vandalizat. Din imaginile publicate de fostul vicepreședinte al raionului Căușeni, ex-deputatul PSRM Oleg Cuciuc, se vede că sediul a fost murdărit cu materii fecale. Socialistul a publicat fotografiile pe Facebook în data de 2 iunie, însă a șters postarea la scurt timp. Purtătoarea de cuvânt a formațiunii a declarat pentru NM că „așa e când pornesc „vremurile bune”, cu „oameni buni”” și a promis că va reveni ulterior cu mai multe detalii.

Din imaginile publicate de către membrul PSRM se vede că sediul formațiunii a fost murdărit cu materii fecale care au fost aduse într-o pungă cu calendar. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook: „Astăzi a fost în vizită la Căușeni Maia Sandu. Rahatul a venit din urmă”.

Ulterior, socialistul a șters postarea. Potrivit TV8, ex-deputatul a spus că a luat această decizie întrucât „imaginile urmează a fi redactate”.

„Pornesc vremurile bune”. Sediul PSRM din Căușeni a fost murdărit cu materii fecale (FOTO)

Facebook/captură foto

Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt a PSRM Carmena Sterpu a declarat: „După clarificarea situației, vom veni cu un comentariu suplimentar. Așa e când pornesc „vremurile bune”, cu „oameni buni””.

UPDATE (19:05) Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) neagă orice implicare în vandalizarea sediului Partidului Socialiștilor (PSRM) din Căușeni. Mai mult, reprezentanții formațiunii au presupus că socialiștii sunt chiar ei autorii atacului. Comentariul PAS îl puteți citi AICI.

Poliția din Căușeni s-a autosesizat din imaginile făcute publice.

„Cazul a fost înregistrat. Se stabilesc toate circumstanțele și persoanelor implicate”, a declarat pentru NM Mariana Bețivu, ofițer de presă al Inspectoratului General al Poliției.

***

Nu este primul caz când sediul unui partid din Republica Moldova este vandalizat în acest mod. În 2015, peste 3 tone de fecale au fost vărsate pe scările sediului Partidului Liberal Democrat din Moldova, de către o autospecială. Isprava a fost filmată, iar clipul încărcat pe Youtube cu mesajul „Aceasta este doar începutul. Vrem miliardul înapoi.” Nicio persoană nu a fost trasă la răspundere pentru această faptă. Imaginile video au fost distribuite pe Facebook și de către liderul Partidul Nostru, Renato Usatîi. Acesta a negat, însă, orice implicare și a menționat că este de părere că liderul de atunci al PLDM Vlad Filat ar sta în spatele acțiunii.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: