Poșta Moldovei a rămas fără director. Vitalie Zaharia și-a anunțat demisia
Full Article 2 minutes read

Poșta Moldovei a rămas fără director. Vitalie Zaharia și-a anunțat demisia

Directorul Î.S. „Poșta Moldovei” și-a anunțat demisia. Vitalie Zaharia a publicat pe pagina oficială a instituției un mesaj de totalizare a reușitelor înregistrate pe durata mandatului. Acesta nu a dezvăluit motivul demisiei.

„Am avut marea onoare să mă aflu alături de voi timp de aproape doi ani, administrând una dintre cele mai mari și prospere Întreprinderi de Stat – Poșta Moldovei, timp în care am avut parte de momente unice, frumoase, dar și de multe provocări. Un mandat foarte complex și dificil, acesta fiind marcat de criza provocată de pandemia COVID–19, care a generat un impact asupra activității economico-financiare a întreprinderii”, a menționat Zaharia.

Oficialul a precizat că a depus efort, împreună cu echipa sa, pentru „a transforma Î.S. „Poșta Moldovei” într-o întreprindere de succes, o instituție de încredere pentru toți cetățeni și pentru partenerii externi”.

Amintim că Vitalie Zaharia a fost ales în funcția de director al întreprinderii în luna mai 2021, după ce a susținut un concurs. Anterior,  acesta a condus întreprinderea de stat din 10 decembrie 2019, fiind director general interimar. Anterior Zaharia a fost director al Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor din Moldova (MIEPO).

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: