Premieră. Merele moldovenești au ajuns pe rafturile magazinelor din Suedia
Full Article 1 minutes read

Premieră. Merele moldovenești au ajuns pe rafturile magazinelor din Suedia

În premieră, merele moldovenești au ajuns în rețelele de magazine și canalele de distribuție din Suedia. Recent, compania Farm-Prod SRL a livrat în Suedia două camioane de mere, de soiurile Granny Smith și Golden Delicious. Informația a fost făcută publică, pe 4 aprilie, de Asociația Moldova Fruct.

Potrivit Directorului companiei, Ion Tulei, nu au existat cerințe speciale din partea importatorului, cu excepția calității superioare a produsului. Merele au fost livrate în lăzi de 13 kg, cu alveole. Lotul a fost însoțit de Raportul de încercări pentru reziduuri de pesticide, și certificate recunoscute la nivel internațional.

Perioada de tranzit a constituit 4 zile.

De menționat faptul că Farm-Prod a stabilit contact cu importatorul, cu care lucrează inclusiv pe direcția Orientului Mijlociu, la una din expozițiile internaționale, la care a participat și exportatorul în cadrul standului comun cu brand-ul ”Moldova – un gust deosebit”.

Premieră. Merele moldovenești au ajuns pe rafturile magazinelor din Suedia

Facebook/Asociația Moldova Fruct


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: