Premierul României, provocat să o descrie pe Maia Sandu. Ciolacu: O femeie războinică, o admir
Full Article 2 minutes read

Premierul României, provocat să o descrie pe Maia Sandu. Ciolacu: O femeie războinică, o admir

Premierul de la București Marcel Ciolacu a fost provocat în timpul unei emisiuni televizate, care a avut loc pe 15 ianuarie, la Antena 3, să descrie mai mulți politicieni din România și Republica Moldova. Întrebat despre președinta Maia Sandu, prim-ministrul a spus că o admiră, în ciuda faptului că au păreri diferite pe unele subiecte.

În cadrul emisiunii, Ciolacu a spus că îl consideră pe predecesorul său, fostul șef al Guvernului României, Nicolae Ciucă, o persoană respectabilă. „Un om de cuvânt, un om respectabil, un român”, a menționat acesta.

Ciolacu a vorbit și despre deputatul român, unionistul George Simion, pe care l-a numit aventurier. „Nu e un om în care poți să-ți pui baza”, a adăugat el, potrivit Digi24.ro.

Iar despre senatoarea Diana Șoșoacă, care s-a făcut remarcată prin mai multe scandaluri, șeful Guvernului de la București a spus că are dovezi privind legăturile acesteia cu Rusia. „Nu pot să am un dialog. Ştim cu toţii cât rău a făcut Rusia poporului român şi României”, a declarat premierul.

Referindu-se la președintele României Klaus Johannis, Ciolacu a spus că între ei există „o relație instituțională corectă”.

Cele mai multe laude din partea pim-ministrului român le-a primit președinta Republicii Moldova Maia Sandu. „O femeie războinică, cu provocări multiple” şi „o femeie încercată”, a spus Marcel Ciolacu despre lidera de la Chișinău. Ciolacu a subliniat că, deşi are opinii diferite faţă de aceasta în privinţa unor chestiuni, o admiră.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: