Președinta Georgiei vine la Chișinău. Va avea o discuție cu Maia Sandu 
Full Article 30 second read

Președinta Georgiei vine la Chișinău. Va avea o discuție cu Maia Sandu 

Președintele Republicii Georgia Salome Zurabișvili vine într-o vizită de lucru la Chișinău. Mâine, oficialul din Georgia se va întâlni cu președintele Republicii Moldova Maia Sandu.

După întrevedere, la ora 11.15, cele două șefe de stat vor susține o conferință de presă comună.

Evenimentul va avea loc la Președinție.

Salome Zurabișvili este o politiciană și fostă diplomată georgiană, născută în Franța. În urma alegerilor prezidențiale din noiembrie 2018, Zurabișvili a devenit prima femeie președinte din istoria Georgiei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: