Președintele Igor Dodon nu va mai răspunde. Liderul PSRM caută o nouă denumire pentru emisiunea sa (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Președintele Igor Dodon nu va mai răspunde. Liderul PSRM caută o nouă denumire pentru emisiunea sa (VIDEO)

Emisiunea săptămânală „Igor Dodon răspunde” își va modifica denumirea. Anunțul a fost făcut de liderul Partidului Socialiștilor, care și-a îndemnat susținătorii, dar și criticii, să îi sugereze o denumire nouă. În cadrul ediției din 16 iulie, politicianul a precizat că va lua o pauză, întrucât nu vrea să critice, deocamdată, noua guvernare.

„Prieteni, vreau să vă comunic faptul că această platformă de dialog, emisiunea „Președintele Igor Dodon răspunde” va continua și după alegerile parlamentare. Vom lua o pauză până în a doua jumătate a lunii august, nu vreau să venim cu critici la adresa celor care abia preiau guvernarea… Dacă apare ceva urgent, poate mai devreme”, a precizat liderul PSRM.

Dodon a îndemnat persoanele care îl urmăresc să îi sugereze o denumire nouă pentru emisiune. Autorii celor mai bune trei propuneri vor fi invitați în biroul său, pentru a participa la alegerea variantei finale.

„Vreau să vă îndemn să veniți cu propuneri de reformare a emisiunii, dar și denumire. Unii mă criticau: „De ce președintele Igor Dodon răspunde?”. Poftim, sunt gata să ascult cele mai năstrușnice propuneri în ceea ce ține de denumire și format”, a conchis Dodon.

Amintim că platforma online „Președintele răspunde” a fost lansată în 2020, pe când Igor Dodon deținea funcția de președinte al țării. Politicianul nu a renunțat la platformă nici după ce a pierdut alegerile prezidențiale în favoarea Maiei Sandu, însă a modificat denumirea în „Președintele Igor Dodon răspunde”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: