Președintele Parlamentului Igor Grosu a avut o discuție cu președintele Adunării Parlamentare EURONEST
Full Article 50 second read

Președintele Parlamentului Igor Grosu a avut o discuție cu președintele Adunării Parlamentare EURONEST

În cadrul vizitei la Bruxelles, președintele Parlamentului Igor Grosu a discutat cu eurodeputatul Andrius Kubilius, președintele Adunării Parlamentare EURONEST, despre prioritățile actualului Parlament, în special reforma sistemului judiciar, fortificarea instituțiilor statului prin eradicarea corupției, dar și securitatea regională.

Potrivit unui comunicat al Parlamentului moldovean, demnitarii au convenit să intensifice cooperarea pentru valorificarea tuturor oportunităților și potențialului oferit de prevederile Acordului de Asociere.

Totodată, Igor Grosu și-a exprimat recunoștința pentru efortul depus în promovarea priorităților Republicii Moldova în cadrul Parteneriatului Estic. La fel, președintele Parlamentului și-a arătatconvingerea că reformele realizate în interesul cetățenilor vin să faciliteze cursul de integrare europeană și să aducă țările partenere mai aproape de Uniunea Europeană.

Igor Grosu a efectuat o vizită de lucru la Bruxelles, în perioada 28-29 noiembrie. Este prima vizită la Bruxelles, în calitate de președinte al Parlamentului Republicii Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: