Președintele SUA, Joe Biden, infectat cu coronavirus pentru a treia oară
Full Article 1 minutes read

Președintele SUA, Joe Biden, infectat cu coronavirus pentru a treia oară

Președintele SUA, Joe Biden, s-a infectat a treia oară cu coronavirus. Acesta suferă de o formă ușoară și i-au fost administrate dozele de reîmprospătare a vaccinului anterior, informează BBC News pe 18 iulie.

Președintele american intenționează să rămână în carantină, acasă, în statul Delaware, dar va îndeplini în continuare toate obligațiile sale de serviciu, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Karine Jean-Pierre.

Medicul lui Biden a informat presa că președintele are rinită și tuse, și că se tratează. Dimineața se simțea bine, dar un test efectuat mai târziu a arătat că s-a infectat cu coronavirus.

Joe Biden, în vârstă de 81 de ani, a participat miercuri la un eveniment electoral în Las Vegas. Seara urma să țină un discurs, însă acum aceasta a fost anulată.

Joe Biden fost ales președinte al Statelor Unite pe 3 noiembrie 2020, devenind al 46-lea șef de stat american. El intenționează să candideze pentru un nou mandat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: