Președintele Tatarstanului minte? Precizările Poliției de Frontieră cu privire la refuzul de intrare în țară a lui Minnikhanov
Full Article 2 minutes read

Președintele Tatarstanului minte? Precizările Poliției de Frontieră cu privire la refuzul de intrare în țară a lui Minnikhanov

Poliția de Frontieră confirmă că președintele Tatarstanului, Rustam Minnikhanov, a primit de refuz de intrare în Republica Moldova. Totuși, autoritățile de la Chișinău susțin că Minnikhanov minte întrucât el nu este considerat persoană “non-grată” la noi în țară.

“Sunt false și declarațiile unui oficial rus recent returnat din țara noastră precum că a fost declarat „persoană non-grata” în Moldova.

Susținerea unui candidat în alegerile locale din țara noastră nu este un motiv întemeiat și autoritățile au solicitat oficialilor ruși să se abțină de la imixtiuni în treburile interne ale țării noastre”, a declarat ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, pentru NM.

În ultimele 24 de ore, 46 de străini au primit refuz de intrare în Republica Moldova.

Persoanele nu și-au putut justifica scopul călătoriei, s-au încurcat în declarații, dar și au oferit informații contradictorii despre scopul vizitei în țara noastră.

Amintim că Rustam Minnikhanov a publicat un video în care anunță că se află pe Aeroportul Internațional Chișinău, doar că autoritățile moldovenești nu i-au permis intrarea pe teritoriul țării noastre.

Minnikhanov urma să participe la primul Congres internațional al diplomației populare „Prietenia popoarelor 2023” desfășurat luni, 17 aprilie, la Comrat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.




Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: