Pretura sectorului Râșcani are o nouă conducere: ce funcție a deținut anterior Mihail Furculiță
Full Article 2 minutes read

Pretura sectorului Râșcani are o nouă conducere: ce funcție a deținut anterior Mihail Furculiță

Pretura sectorului Râșcani a capitalei are o nouă conducere. Este vorba de Mihail Furculiță. Anterior, acesta a deținut funcția de secretar al Preturii. 

Pe 11 septembrie, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei Chișinău, edilul Ion Ceban a anunțat că Mihail Furculiță este noul pretor al sectorului Râșcani.

Astăzi a fost prezentat noul pretor din sectorul Râșcani, este vorba de Mihail Furculiță. Este o persoană care are suficientă experiență în activitatea preturii. (…) Domnul Furculiță, așa cum cunoașteți, a fost secretarul preturii Râșcani, a activat în Pretură mulți ani și cunoaște lucrul și situația în sector”, a menționat Ceban.

Primarul i-a cerut lui Furculiță să urgenteze mai multe proiecte care sunt în derulare, în special pentru faptul că „se apropie sezonul ploios”.

Domnul Furculiță vă rog foarte mult, așa cum am discutat astăzi dimineață împreună cu domnul viceprimar Ilie Ceban, toate restanțele care sunt pe sectorul Râșcani în ceea ce ține de proiectele care sunt în derulare să fie lichidate în cel mai scurt timp. Se apropie sezonul ploios și aici chiar este nevoie ca să grăbiți, să urgentați, unele lucrări care țin nemijlocit de trotuare sau proiecte care sunt în sector și trebuiesc finalizate, fie că țin de spațiile verzi sau altele”, a conchis primarul.

De menționat că până la numirea lui Mihail Furculiță, pretor al sectorului Râșcani a fost Vlad Melnic. Cel din urmă a fost numit în funcție în iulie 2019.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: