Prima reacție a deputatului Mihai Popșoi după încăierarea cu Grigore Novac
Full Article 2 minutes read

Prima reacție a deputatului Mihai Popșoi după încăierarea cu Grigore Novac

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Mihai Popșoi a publicat un prim comentariu privind conflictul pe care l-a avut în ajun cu parlamentarul socialist Grigore Novac. Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, Popșoi a menționat că regretă cele întâmplate.

„Mereu spun lucrurilor pe nume. Din acest motiv dna Greceanîi îmi închide microfonul, Dodon m-a dat în judecată, iar Novac a sărit la bătaie. Însă, nimic nu mă va opri să demasc hoția și corupția. Totuși, regret că i-am răspuns cu aceeași monedă. Cred că oamenii merită să vadă discuții civilizate despre problemele societății. Voi continua să-l critic pe Grigore Novac și alți corupți, chiar dacă vor continua să sară la bătaie. Vă asigur, însă, că nu voi mai reacționa ca și ei”, a argumentat Popșoi.

De asemenea, parlamentarul PAS a distribuit un articol publicat anterior de portalul Moldova Curată, în care se arată că Grigore Novac ar fi obținut un teren de la Primăria Stăuceni în baza unui act de căsătorie fictiv.

Amintim că, în ajun, deputatul Grigore Novac l-a lovit pe Mihai Popșoi. Cei doi se aflau în studioul TV8 și participau la emisiunea „Cutia Neagră” moderată de Mariana Rață. Incidentul a avut loc în timpul unei pauze de publicitate, însă postul de televiziune a publicat ulterior două fotografii în care se vede cum Grigore Novac îl lovește pe Mihai Popșoi, iar acesta îi răspunde cu o palmă.

Grigore Novac a menționat că a recurs la acest gest pentru că Mihai Popșoi i-ar fi insultat familia.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: