Primăria Chișinău: Circulația transportului public din capitală NU va fi sistată în zilele de sâmbătă și duminică
Full Article 2 minutes read

Primăria Chișinău: Circulația transportului public din capitală NU va fi sistată în zilele de sâmbătă și duminică

Circulația transportului public din capitală nu va fi sistată în zilele de sâmbătă și duminică, așa cum a decis în ajun Comisia națională extraordinară de sănătate publică. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică a municipiului Chișinău, care s-a desfășurat pe 27 februarie.

„Transportul public din municipiul Chișinău va funcționa, în continuare, la capacitate maximă, în zilele de lucru, cu respectarea obligatorie a prescripțiilor de sănătate publică (…). În zilele de sîmbătă și duminică, transportul public va activa conform programului stabilit pentru zilele de odihnă cu monitorizarea strictă a regimului epideomiologic”, se arată în documentul semnat de primarul Ion Ceban și viceprimarii Angela Cutasevici și Tatiana Bucearschi.

***

Pe 26 februarie de Comisia națională extraordinară de sănătate publică a emis o decizie care prevede ca transportul public din municipiul Chișinău să fie limitat în zilele de sâmbătă și duminică. Măsura vizează perioada 1-15 martie.

„Transportul public în municipiul Chișinău va fi sistat în zilele de sâmbătă și duminică. Comisia teritorială extraordinară de sănătate publică a mun. Chișinău va stabili un regim de circulație limitat al transportului public în raza municipiului”, se arată în document.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: