Primăria Chișinău rămâne fără un viceprimar. Nagacevschi: „Revin în avocatură”
Full Article 40 second read

Primăria Chișinău rămâne fără un viceprimar. Nagacevschi: „Revin în avocatură”

Demisie la Primăria municipiului Chișinău. Pe 4 octombrie, viceprimarul Fadei Nagacevschi a anunțat că pleacă din funcție. 

Nagacevschi a menționat că și-a depus demisia pe 28 septembrie 2022.

„Revin în avocatură. Succes Primarului general și echipei!”, a scris Nagacevschi, pe Facebook, fără a menționa motivul demisiei din funcția de viceprimar.

Amintim că, după ce a plecat din funcția de ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi a devenit consilierul vicepreședintelui Parlamentului Vlad Bătrîncea. Înainte de a ajunge în Guvern, Nagacevschi a fost juristul Partidului Socialiștilor.

În funcția de viceprimar, Nagacevschi a fost numit în noiembrie 2021. Candidatura acestuia a fost respinsă de două ori în ședința CMC, la scurt timp primarul Ion Ceban și-a numit adjunctul printr-o dispoziție.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: