Procurorii cer 30 de zile de arest pentru fata care și-ar fi înjunghiat mortal mama la Comrat
Full Article 2 minutes read

Procurorii cer 30 de zile de arest pentru fata care și-ar fi înjunghiat mortal mama la Comrat

Tânăra din Comrat, despre care presa a scris că și-ar fi ucis mama, în timp ce se afla sub efectul drogurilor, este învinuită de omor intenționat, iar procurorii solicită plasarea acesteia în arest pentru 30 de zile. Informația a fost confirmată pentru NM de către reprezentanta Procuraturii Generale, Maria Vieru, pe 14 decembrie.

„Procuratura UTA Gagauzia, Oficiul Comrat i-a înaintat fetei învinuirea pentru omor intenționat și a depus demers, solicitând arestarea acesteia pentru 30 de zile. Astăzi, Judecătoria Comrat urmează să examineze demersul procurorului”, a precizat Maria Vieru.

Cazul a avut loc pe 11 decembrie la Comrat. Potrivit presei, o tânără de 21 de ani și-a înjunghiat mama de 40 de ani de mai multe ori cu un cuțit de bucătărie, după care i-ar fi smuls inima din piept. Aceasta ar fi fost sub influența drogurilor. După ce a săvîrșit crima, fata a plecat la un prieten, însă a fost reținută de poliție pentru 72 de ore.

Mai mult, în spațiul public au apărut fotografii de la locul crimei, fapt condamnat de către consilierul municipal al orașului Comrat, Vladimir Cimpoieș, fost procuror.

„De când fotografiile de la locul crimei sunt scurse atât de operativ pe rețelele de socializare? Cel mai probabil, fotografiile au fost scurse de către un angajat al organelor de drept, care a participat la investigația locului crimei. Oare nu a venit timpul ca conducerea poliției să înceapă să pedepsească așa numiții „fotografi” pentru astfel de scurgeri? Astfel de imagini șocante nu întăresc psihicul cetățenilor. Investigația locului crimei este o încercare grea și pentru un anchetator cu experiență, nu mai spun de oamenii care nu sunt obișnuiți să vadă astfel de imagini”, a menționat acesta.

Potrivit presei, suspecta este sudentă a Universității de Medicină din Chișinău. Între ea și mama sa ar fi izbucnit o ceartă, din cauza faptului că femeia insista să o interneze într-o clinică de dezintoxicare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: