„Prostii și minciuni”. Reacția lui Usatîi după ce Dodon l-a acuzat că ar fi marioneta vestului (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

„Prostii și minciuni”. Reacția lui Usatîi după ce Dodon l-a acuzat că ar fi marioneta vestului (VIDEO)

Liderul formațiunii „Partidul Nostru” Renato Usatîi a respins vehement acuzațiile președintelui Partidului Socialiștilor (PSRM) Igor Dodon. În cadrul unei intervenții live din 27 aprilie, primarul de Bălți a calificat drept „aberații” declarația precum că formațiunea pe care o conduce ar fi „o marionetă a vestului”. 

„Celor care răspândesc tot felul de prostii și minciuni despre mine, vreau să le spun un lucru: încetați să mă atribuiți vreunei coaliții. Din 2004, cînd mi-am început cariera politică în Moldova, am avut o singură înțelegere: să fiu în coaliție cu poporul Republicii Moldova”, a declarat Usatîi.

 

Reacția vine după ce, mai devreme, Igor Dodon a declarat că, în următoarele luni, Moldova se va confrunta cu o luptă politică dură în vederea pregătirii alegerilor parlamentare anticipate.

„Vestul mizează pe politicienii lor marionete: partidul Maiei Sandu, a lui Renato Usatîi și a unioniștilor. Victoria Vestului colectiv la scrutinul anticipat poate duce la distrugerea statului moldovenesc”, a menționat Dodon.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: