„PSRM a demonstrat încă o dată că este un partid de mincinoși”. Reacția „Partidul Nostru” la acuzațiile pe cazul Moroșan
Full Article 2 minutes read

„PSRM a demonstrat încă o dată că este un partid de mincinoși”. Reacția „Partidul Nostru” la acuzațiile pe cazul Moroșan

Reprezentanții „Partidului Nostru” resping acuzațiile socialiștilor că liderul lor Renato Usatîi ar sta în spatele altercației de la Bălți, soldată cu reținerea lui Maxim Moroșan. Partidul a declarat că Usatîi „investighează cazul dat și va reveni cu detalii”, totodată a adăugat că „orice s-ar întâmpla cu Moroșan, socialiștii încearcă să dea vina pe Renato Usatîi”. 

„Partidul Nostru” a emis un comunicat în care a menționat că „orice s-ar întâmpla cu Moroșan, socialiștii încearcă să dea vina pe Renato Usatîi”.

„PSRM a demonstrat încă o dată că este un partid de mincinoși. Nu ne-a mirat ce s-a întâmplat în cazul violențelor de la Bălți cu implicarea lui Maxim Moroșan. Astfel de situații au fost foarte multe, atât la Bălți, cât și, anterior, la Moscova. (…) Nu înțelegem de ce se miră Dodon odată ce a acceptat să-l facă lider al PSRM la Bălți pe unul dintre soldații lui Karamalak (Bulgaru). El trebuia să înțeleagă că astfel de acțiuni reprezintă modul lor de viață. (…) Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, investighează cazul dat și va reveni cu detalii”, a comunicat biroul de presă al „Partidului Nostru”.

Pe 28 iunie, poliția a anunțat despre o bătaie la Bălți, cu implicarea unei persoane cu funcție publică în Consiliul municipal Bălți. Altercația a avut loc pe 26 iunie, între două grupuri, după ce un bărbat a fost agresat fizic în stradă. Poliția a precizat că patru persoane au fost reținute, alte două s-ar afla deja peste hotare. Presa a scris că persoana cu funcție publică în Consiliul municipal Bălți este consilierul municipal de la Bălți al Partidului Socialiștilor Maxim Moroșan. Sursele NewsMaker au confirmat că Moroșan se află printre cei reținuți. Detalii AICI.

Ulterior, Partidul Socialiștilor a confirmat că Maxim Moroșan a participat la bătaia dintr-un local din Bălți, raportată de polițiști. Formațiunea a numit cazul „o provocare” și a spus că în spatele acesteia s-ar afla liderul Partidului Nostru Renato Usatîi. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: