PSRM acuză AUR că a provocat daune materiale, deteriorând mașinile parcate lângă sediul socialiștilor (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

PSRM acuză AUR că a provocat daune materiale, deteriorând mașinile parcate lângă sediul socialiștilor (VIDEO)

Partidul Socialiștilor (PSRM) a publicat un comunicat de presă după îmbrâncelile care s-au produs pe 7 iulie în fața sediului formațiunii, în urma protestului organizat de reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR). Socialiștii susțin că au fost jigniți și că au fost provocate daune materiale, fiind deteriorate mai multe mașini, care erau parcate în zonă.

„PSRM condamnă ferm acțiunea provocatoare a unioniștilor de la AUR, organizată astăzi în fața sediului nostru. Extremiștii din acest partid anti-statalist au provocat altercații în fața sediului nostru, lovind și jignind membrii și simpatizanții noștri, care au creat un cordon pentru a nu admite accesul unioniștilor în sediu. Cei de la AUR au provocat și daune materiale, deteriorând unele automobile parcate în preajmă. Evidențiem că în fruntea acestor protestatari agresivi s-au aflat persoane corupte, care au condus țara și municipiul Chișinău mulți ani, lăsând în urma lor foarte multe probleme”, se arată în declarația socialiștilor.

Amintim că mai mulți membri AUR au organizat un protest în fața sediului PSRM. Aceștia au scandat lozinci împotriva socialiștilor. La rândul lor, membrii PSRM au pornit în boxe muzică sovietică, iar mai mulți deputați au ieșit în întâmpinarea unioniștilor. Poliția a format un cordon între cele două grupuri. La un moment dat, între aceștia s-au produs îmbrânceli, iar candidatul AUR la funcția de deputat, fortul primar al capitalei Dorin Chirtoacă a primit o palmă peste față.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: