Punctul de trecere a frontierei moldo-ucrainene Ocnița, închis. Care e motivul
Full Article 30 second read

Punctul de trecere a frontierei moldo-ucrainene Ocnița, închis. Care e motivul

Punctul de trecere a frontierei, Ocnița-Sokireanî, și-a sistat la ora 10:20 temporar activitatea. Informațiile au fost confirmate de către Poliția de Frontieră.

UPDATE 12:50 PTF Ocnița-Sokireanî și-a reluat activitatea în regim normal.

Motivul nefuncționării este deconectarea energiei electrice pe partea ucraineană.

Conform informațiilor parvenite din Ucraina, întreruperea periodică a energiei electrice este rezultatul defecțiunilor tehnice înregistrate în urma atacurilor rusești.

Oamenii legii solicită călătorilor înțelegere și să aleagă alte puncte de trecere din proximitate: PTF Criva, PTF Larga sau PTF Briceni.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: