„Pur și simplu nu fac față”. Agenții economici ar putea primi compensații la gaz 
Full Article 50 second read

„Pur și simplu nu fac față”. Agenții economici ar putea primi compensații la gaz 

Autoritățile își propun să compenseze parțial costurile în creștere la gazele naturale, suportate de agenții economici. O declarație în acest sens a fost făcută de ministrul Economiei Dumitru Alaiba. Cel din urmă a spus că se lucrează asupra unei scheme în acest sens. 

Oficialul a declarat că a primit mai multe solicitări de la agenți economici referitor la problema costurilor în creștere pentru tarifele la gazele naturale.

„Unii antreprenori pur și simplu nu fac față. Lucrăm asupra unei scheme de compensare parțială a acestor costuri. Detalii vor urma mai târziu”, a scris Alaiba, pe Facebook.

Amintim că recent, fondatoarea unui centru pentru copii și tineri cu nevoi speciale din Râșcani a rămas șocată de factura pentru gaz. Complexul Phoenix din raionul Râșcani a primit o factură de 191 320 lei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: