Rămân deschise numai magazinele și farmaciile? Ceban le cere agenților economici din Chișinăul să-și sisteze activitatea
Full Article 1 minutes read

Rămân deschise numai magazinele și farmaciile? Ceban le cere agenților economici din Chișinăul să-și sisteze activitatea

Primarul capitalei, Ion Ceban a făcut un apel public agenților economici din Chișinău și le-a cerut ca în această perioadă să-și sisteze activitatea. Într-o postare distribuită sâmbătă, 14 martie, pe pagina sa de Facebook, edilul a îndemnat și locuitorii capitalei să evite locurile publice, inclusiv cele în aer liber, atât în zilele de weekend, cât și în perioada urmatoare.

„Vă rog să sistați activitatea începînd chiar de astăzi. Știu că e dificil, dar este necesar. Mă refer la centrele comerciale, sălile de sport, centrele de agrement, restaurante, cafenele, baruri, cluburi de noapte etc. Îndemn să activeze începînd cu ziua de astăzi pe teritoriul municipiului Chișinau doar agenții care vând produse alimentare și farmaciile”, a menționat Ceban.

De asemenea, edilul a îndemnat cetățenii să evite zona Pieții Centrale, închise oficial de astăzi, iar transportul public nu va opri în stațiile din imediata apropiere. Totodată, Ceban a menționat că se va cere ajutorul Ministerului de Interne.

APEL PUBLIC:Stimați locuitori ai municipiului Chișinău, rog să evitați locurile publice, inclusiv cele în aer liber,…

Geplaatst door Iv Ceban op Vrijdag 13 maart 2020

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: