„Rămâne să votăm cu un singur organ – capul”. Ilan Șor a explicat susținătorilor ce să facă în turul doi
Full Article 1 minutes read

„Rămâne să votăm cu un singur organ – capul”. Ilan Șor a explicat susținătorilor ce să facă în turul doi

Ilan Șor a recomandat susținătorilor săi să studieze programele candidaților la președinție și să voteze în turul al doilea pentru cel care va susține programul partidului Șor. El a declarat acest lucru pe 10 noiembrie într-un mesaj video postat pe Facebook.

„Dacă ați luat decizia de a participa la aceste alegeri, nu vă pot îndeamnă să votați cu inima, deoarece inima alegătorilor Partidului Șor ne aparține. Rămâne să votăm cu un singur organ – capul. […] Vă recomand să analizați programele celor doi candidați rămași și să-l susțineți pe cel care este gata să susțină programul partidului Șor, – a spus Ilan Șor.

El a menționat că programul partidului Șor „include repararea drumurilor, instalarea iluminatului stradal, alimentarea cu apă și canalizarea în sate și alte facilități de infrastructură”.

Amintim că cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Moldova este programat pentru 15 noiembrie. Au fost doi candidați care au câștigat cel mai mare număr de voturi pe 1 noiembrie: candidatul partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, și actualul președinte, Igor Dodon.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: