Rapperul american Kanye West se află la Moscova: ar fi venit la o zi de naștere VIDEO
Full Article 2 minutes read

Rapperul american Kanye West se află la Moscova: ar fi venit la o zi de naștere VIDEO

Rapperul american Kanye West, care și-a schimbat numele în Ye, se află la Moscova, scrie MeduzaProducătoarea din Rusia, Iana Rudkovskaya, a fost prima care a anunțat despre vizita rapperului – în dimineața zilei de 30 iunie. Potrivit datelor Baza și Mash, Kanye West a ajuns la Moscova pentru a fi prezent la ziua de naștere a lui Goșa Rubcinskii, principalul designer al brandului de îmbrăcăminte stradală Yeezy, deținut de rapper.

O colegă a lui Rubcinskii a confirmat pentru REN TV că West a venit la ziua de naștere a designerului.

Pentru RBK, reprezentanții arenei din Moscova „Lujniki”, unde sunt organizate concerte, au spus că nu au acorduri încheiate cu rapperul cu privire la un eventual concert.

Agentstvo scrie că cel mai probabil rapperul este prima vedetă occidentală care a vizitat Moscova de la începutul războiului dus de Rusia în Ucraina. Potrivit sursei, vizita lui Kanye West are loc pe fundalul „arestărilor cetățenilor americani în Rusia și va fi folosită de Kremlin în scopuri propagandistice”. 


Potrivit Meduza, anterior, Kanye West a făcut în mod repetat declarații antisemite, motiv pentru care rețelele de socializare Instagram și X (fostul Twitter) i-au blocat conturile. De asemenea, rapperul l-ar simpatiza pe Vladimir Putin și a spus că vrea să se întâlnească cu el. Rapperul este cunoscut și ca un susținător al lui Donald Trump, care încearcă să revină la președinția Statelor Unite.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: