Rapperul Morgenshtern vine la Chișinău. Ultima dată, artistul și-a anulat concertul din Moldova
Full Article 2 minutes read

Rapperul Morgenshtern vine la Chișinău. Ultima dată, artistul și-a anulat concertul din Moldova

Rapperul Morgenshtern va susține pe 21 mai un concert în Republica Moldova. Evenimentul va avea loc în complexul Chișinău Arena. 

Anunțul a fost făcut de compania Bis Concert. Cea din urmă precizează că a fost dat startul vânzărilor de bilete.

Compania îl caracterizează pe interpret ca un „idol al tineretului și unul din cei mai de succes artiști din show-business”. „Acest cântăreț neordinar e pe bine cunoscut datorită înfățișării neobișnuite. Concertele lui sunt însoțite de emoții irepetabile și o atmosferă fierbinte cu multe hituri îndrăgite”, se arată în anunț.

Compania menționează că la concert sunt restricții de vârstă. „La eveniment sunt acceptate persoanele începând cu vârsta de 16 ani cu prezentarea fizică a actului de identitate. Persoanelor cu vârsta până la 16 ani, accesul este permis doar cu însoțirea unui adult”, precizează compania.

***

Rapperul din Rusia urma să susțină un concert și pe 19 iunie 2022 la Chișinău. Activistul Veaceslav Valico, fost candidat independent la cele mai recente alegeri parlamentare (reprezentat atunci la dezbaterile electorale de către controversatul om de afaceri Veaceslav Platon), anunța că el este organizatorul concertului.

Evenimentul nu a avut loc. Jurnalistul Andrei Bolocan a publicat pe canalul său de YouTube o adresare către Morgenshtern și i-a povestit artistului rus de unde ar proveni banii pentru onorariul său.

De menționat că Morgenshtern a părăsit Rusia. În mai 2022, acesta a fost declarat „agent străin” de către Ministerul rus al Justiției.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: