Record de infectări cu coronavirus timp de o zi în Rusia și Ucraina
Full Article 2 minutes read

Record de infectări cu coronavirus timp de o zi în Rusia și Ucraina

Un nou record de infectări cu noul coronavirus a fost înregistrat în Rusia și Ucraina. Pentru prima oară de la începutul pandemiei, în Federația rusă au fost testate pozitiv timp de 24 de ore peste 19 mii de persoane.

În Ucraina, în ultimele 24 de ore, au fost depistate 9 524 de persoane infectate cu coronavirus. În ajun, numărul pacienților testați pozitiv era de 8 889. În total, peste 420 de mii de oameni din țara vecină au contractat virusul, iar peste 7,5 mii au murit.

Și în Rusia a fost înregistrat un record la capitolul infectări timp de o zi: 19 768. Recordul anterior a constituit 18 665 de cazuri și a fost înregistrat pe 1 noiembrie.

În total, de la începutul pandemiei, în Rusia au fost testate pozitiv cu COVID-19 aproape 1,7 mln de oameni. Dintre aceștia, peste 29 de mii au murit.

La nivel mondial, numărul persoanelor infectate se apropie de 48 de milioane. Dintre aceștia, peste 1,2 milioane au murit. Cele mai multe cazuri de infectări au fost depistate în SUA (peste 9,6 mln), India (peste 8,3 mln), Brazilia (peste 5,5 mln), Rusia (aproape 1,7 mln) și Franța (1,5 mln).

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: