Reprezentatul special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană vine la Chișinău. Cu cine se va întâlni?
Full Article 50 second read

Reprezentatul special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană vine la Chișinău. Cu cine se va întâlni?

Reprezentantul special al președintelui în exercițiu al OSCE din partea Suediei pentru procesul de reglementare transnistreană, Thomas Mayr-Harting, va vizita Republica Moldova în perioada 23-25 mai. Oficialul va examina situația actuală în procesul de reglementare transnistreană și, împreună cu părțile, va identifica pași concreți pentru avansarea reglementării.

La Chișinău, Thomas Mayr-Harting va avea întrevederi cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, prim-ministrul interimar și ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, viceprim-ministra interimară pentru reintegrare, Olga Cebotari, precum și cu liderii partidelor politice. De asemenea, Thomas Mayr-Harting se va întâlni cu ambasadorii rezidenți ai mediatorilor și observatorilor în formatul „5+2”.

La Tiraspol, reprezentantul special se va întâlni cu liderul transnistrean Vadim Krasnoselski și reprezentantul politic din partea Transnistriei, Vitali Ignatiev.

Pe 25 mai 2021, Thomas Mayr-Harting va susține un briefing de presă, la ora 14:00, la sediul Misiunii OSCE în Republica Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: