Republica Moldova are încă o campioană. Luptătoarea Mariana Draguțan a cucerit medalia de bronz la Campionatul European Under 23
Full Article 40 second read

Republica Moldova are încă o campioană. Luptătoarea Mariana Draguțan a cucerit medalia de bronz la Campionatul European Under 23

Luptătoarea Mariana Draguțan a cucerit medalia de bronz la Campionatul European Under 23, de la București. Anunțul a fost făcut, pe 18 martie, de către Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

Sportiva a evoluat în categoria de greutate de 53 de kg.

Mariana Darguțan a fost învinsă de câștigătoarea categoriei de greutate 53 kg, turcoaica Zeynep Yetgil.

În ultimul său meci, moldoveanca s-a impus în fața azerei Gultakin Shirinova, astfel reușind să se claseze pe locul 3.

Amintim că și luptătoarea Irina Rînngaci a obținut medalia de bronz în cadrul Campionatul European Under 23. Sportiva a evoluat în categoria de greutate de 68 kg.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: