Republica Moldova va suspenda zborurile către Europa din cauza coronavirusului. Când intră în vigoare măsura
Full Article 1 minutes read

Republica Moldova va suspenda zborurile către Europa din cauza coronavirusului. Când intră în vigoare măsura

Republica Moldova va suspenda zborurile din/spre Spania și Franța începând cu ziua de astăzi, 13 martie, ora 00:00. Declarațiile aparțin premierului Ion Chicu și au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă, astăzi, 13 martie. 

Mai mult, Ion Chicu a spus că începând de duminică, 15 martie, ora 00:00 vor fi suspendate zborurile către Europa.

„Cetățenii străini nu vor putea zbora, utiliza transportul aerian pentru a veni în Republica Moldova, cu excepția diplomaților acreditați, apatrizilor și celor care au viză de reședință în Republica Moldova”, a declarat Ion Chicu.

În ceea ce ține de transportul terestru, Chicu a comunicat că țara noastră este în contact cu autoritățile din România și Ucraina. „Vom diminua numărul de puncte terestre la frontieră”, a specificat prim-ministru.

Menționăm că recent Autoritatea Aeronautică Civilă a emis o directivă prin care se suspendă operațiunile de transport aerian dintre Republica Moldova și Italia. De asemenea, operatorilor aerieni li se interzice îmbarcarea pasagerilor spre Republica Moldova, cu escală, din Republica Italiană, Republica Populară Chineză, Republica Islamică Iran și Republica Coreeană.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: