Restricții de circulație în centrul capitalei, pe 2 octombrie. Șoferii, îndemnați să ocolească zona 
Full Article 1 minutes read

Restricții de circulație în centrul capitalei, pe 2 octombrie. Șoferii, îndemnați să ocolească zona 

Traficul rutier, pe 2 octombrie – pe unele străzi din centrul capitalei, va fi temporar sistat. Va fi suspendat parțial traficul pe str. Armenească, în perimetrul bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt – str. Alexandru cel Bun şi pe str. Mitropolit Varlaam, tronsonul str. Bulgară – str. Armenească.

Primăria municipiului Chișinău a anunțat că luni, 2 octombrie, va fi suspendat parțial traficul rutier pe str. Armenească, în perimetrul bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt – str. Alexandru cel Bun şi pe str. Mitropolit Varlaam, tronsonul str. Bulgară-str. Armenească.

Restricțiile sunt valabile începând cu ora 07:30 și până la 16:00.

Se precizează că măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor silvotehnice de curățare și egalaj a arborilor bolnavi și avariați pe străzile menționate.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă. Primăria Municipiului Chișinău vine cu scuzele de rigoare către cetățenii urbei pentru incomoditățile create”, au scris autoritățile capitalei, pe rețelele de socializare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: