Reuniune la Tiraspol. Chișinăul: Se vor discuta problemele locuitorilor ambelor maluri ale Nistrului
Full Article 40 second read

Reuniune la Tiraspol. Chișinăul: Se vor discuta problemele locuitorilor ambelor maluri ale Nistrului

Pe 17 februarie, la oficiul din Tiraspol al Misiunii OSCE din Republica Moldova va avea loc prima reuniune din acest an a reprezentanților politici în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Biroului politici de reintegrare. 

Instituția spune că se va discuta despre cele mai stringente probleme cu care se confruntă locuitorii de pe ambele maluri ale râului Nistru.

Astfel, potrivit Biroului politici de reintegrare, discuția va fi axată pe următoarele subiecte: asigurarea necondiționată a liberei circulații, respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului și accesul la terenurile din raionul Dubăsari.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: