Rezerviștii Forțelor Armate, chemați și în septembrie la antrenamente. Precizările Ministerului Apărării
Full Article 50 second read

Rezerviștii Forțelor Armate, chemați și în septembrie la antrenamente. Precizările Ministerului Apărării

Rezerviștii Forțelor Armate vor primi ordine de chemare la antrenamente. Timp de 5 zile, Armata Națională va desfășura exerciții pentru a verifica deprinderile rezerviștilor. Potrivit Ministerului Apărării, astfel de exerciții au fost organizate și anterior și fac parte din Planul de instruire al Armatei Naționale. 

Armata Națională va desfășura, în perioada 25-29 septembrie, exerciții cu participarea rezerviștilor Forțelor Armate, conform Planului de instruire al Armatei Naționale pentru anul 2023 și Legii cu privire la rezerva Forțelor Armate.

„În legătură cu acest fapt, cetățenii Republicii Moldova vor primi ordine de chemare la antrenamente din partea Centrelor militar-teritoriale unde au viza de reședință. Exercițiile au ca scop verificarea deprinderilor și instruirea rezerviștilor Forțelor Armate”, au precizat reprezentanții Ministerului Apărării.

Instituția a adăugat că astfel de exerciții au fost organizate în lunile aprilie, mai și iunie curent la Centrele de instruire ale Armatei Naționale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: