Rezina: un băiat de 15 ani s-ar fi împușcat mortal cu arma tatălui său 
Full Article 2 minutes read

Rezina: un băiat de 15 ani s-ar fi împușcat mortal cu arma tatălui său 

Polițiștii au fost alertați, în seara zilei de 8 iunie, într-o localitate din raionul Rezina. Un bărbat a raportat că și-a găsit fiul, în vârstă de 15 ani, fără suflare. Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit, preliminar, că băiatul s-ar fi împușcat mortal cu arma tatălui său, deținută legal și care era păstrată într-un safeu. 

Poliția Republicii Moldova a anunțat că investighează circumstanțele unui grav incident, produs într-o localitate din raionul Rezina.

„Un bărbat de 44 de ani ne-a sesizat că și-a depistat fiul de 15 ani fără suflare. La fața locului, colegii noștri au stabilit preliminar că băiatul și-a pus capăt zilelor folosind arma tatălui său, pe care o deține legal și era păstrată în safeu, conform normelor stabilite. Copilul a găsit cheile safeului, de unde a luat arma de vânătoare și un cartuș”, au comunicat polițiștii.

Oamenii legii au făcut și apel către părinți: să comunice continuu cu copiii, să aibă mare grijă unde păstrează obiectele interzise pentru aceștia și să monitorizeze cum își petrec timpul, în special adolescenții.

Amintim, în aprilie curent, polițiștii din Chișinău au fost solicitați să intervină după ce un copil, în vârstă de 8 ani, s-ar fi împușcat mortal cu arma tatălui său. Cazul a avut loc în seara zilei de 25 aprilie în sectorul Ciocana al capitalei, în timp ce părinții minorului ar fi ieșit afară. Potrivit oamenilor legii, tatăl băiatului deținea legal pistolul. Arma era păstrată în safeu. „Băiatul ar fi găsit cheia și a avut acces la armă”, au menționat polițiștii. Detalii AICI.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: