Chișinău: un băiat de 8 ani s-ar fi împușcat mortal cu arma tatălui său. Poliția: părinții minorului erau afară
Full Article 2 minutes read

Chișinău: un băiat de 8 ani s-ar fi împușcat mortal cu arma tatălui său. Poliția: părinții minorului erau afară

Polițiștii din Chișinău au fost alertați că un copil, în vârstă de 8 ani, s-ar fi împușcat mortal cu arma tatălui său. Cazul a avut loc în seara zilei de 25 aprilie în sectorul Ciocana al capitalei, în timp ce părinții minorului ar fi ieșit afară. Potrivit oamenilor legii, tatăl băiatului deține legal un pistol. Arma era păstrată în safeu. „Băiatul ar fi găsit cheia și a avut acces la armă”, au menționat polițiștii. 

Oamenii legii au declarat că în seara zilei de 25 aprilie, în jurul orei 22:30, polițiștii de la Ciocana au fost sesizați de părinții unui copil despre faptul că „fiul lor de 8 ani s-ar fi sinucis prin împușcare”.

„La fața locului, oamenii legii au stabilit preliminar că părinții minorului ar fi ieșit afară, iar băiatul a rămas singur acasă. Când s-au reîntors, părinții au depistat cadavrul băiatului și imediat au alertat poliția. Corpul neînsuflețit al copilului a fost examinat de către medicul legist. La fața locului a fost solicitată și Secția specializată a Centrului tehnico-criminalistic și Expertize judiciare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, au menționat oamenii legii.

Poliția a adăugat că, în urma verificărilor, s-a constatat că pistolul de model Baikal 442 era deținut legal de tatălui minorului şi era păstrat în safeu, iar băiatul ar fi găsit cheia și a avut acces la armă.

Polițiștii au iniţiat o anchetă.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: