„Să nu mai mânce rahat în fața moldovenilor”. Rizea i-a oferit hârtie igienică lui Platon în timpul dezbaterilor (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Să nu mai mânce rahat în fața moldovenilor”. Rizea i-a oferit hârtie igienică lui Platon în timpul dezbaterilor (VIDEO)

În cadrul dezbaterilor electorale de la postul de televiziune Pro TV Chișinău, candidatul Partidului NOI, ex-deputatul român Cristian Rizea, i-a oferit lui Veaceslav Platon, reprezentantul candidatului independent Veaceslav Valico, un rulou de hârtie igienică. S-a întâmplat în urma unui schimb de replici acide între cei doi.

La dezbaterile electorale din seara de 6 iulie au participat reprezentantul Partidului NOI, ex-deputatul român condamnat pentru corupție Cristian Rizea, reprezentantul singurului candidat independent înscris în cursa electorală Veaceslav Platon, precum și reprezentanta Partidului Oamenilor Muncii, Maria Olari.

La rubrica în care candidații își pot adresa întrebări unul celuilalt, Rizea l-a acuzat pe Platon că „ar fi încheiat un pact” cu Plahotniuc și că, împreună cu Dodon, intenționează să falimenteze una dintre băncile comerciale din Moldova. Acest lucru ar urma să se întâmple în cazul în care Blocul PCRM-PSRM va pierde alegerile din 11 iulie. Ex-deputatul român condamnat în țara vecină pentru corupție a mai spus că el nu și-ar păstra banii într-o astfel de bancă.

„Dar eu sunt nevoit să răspund la întrebările prostuților? La întrebări idioate? A venit un nebun și vorbește prostii”, i-a răspuns Platon.

Rizea, deși nu știe rusa, a înțeles răspunsul lui Platon, iar după pauza de publicitate a pus un rulou de hârtie igienică pe tribuna lui Platon.

„Am un cadou pentru domnul Platon. Să nu mai mânce rahat în fața moldovenilor”, a spus Rizea.

Lorena Bogza, moderatoarea dezbaterilor i-a spus lui Rizea că este primul avertisment de încălcare a regulamentului.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: