„Să vă fie rușine”. O femeie, indignată că 80% din vazele aduse la Vernisajul Vinului ar fi dispărut VIDEO
Full Article 3 minutes read

„Să vă fie rușine”. O femeie, indignată că 80% din vazele aduse la Vernisajul Vinului ar fi dispărut VIDEO

O femeie, care se ocupă de decorațiuni interioare, s-a plâns pe online că a rămas fără 80% din vazele aduse de ea la Vernisajul Vinului, care a avut loc pe 17 mai la Palatul Republicii din Chișinău. Deși organizatorii evenimentului i-au promis să-i compenseze cheltuielile, femeia s-a arătat nemulțumită dat fiind faptul că obiectele care au dispărut ar fi fost adunate din mai multe țări. „Ce să fac eu cu banii?”, a spus femeia în lacrimi. Contactată de NewsMaker, ofițerul de presă al poliției capitalei, Natalia Stati, a precizat că femeia nu a depus plângere la poliție.

„Vernisajul Vinului, spuneți-mi vă rog frumos acest eveniment este pentru oameni adecvați sau pentru porci? De ce spun asta? Pentru că eu făcând decorul pentru Vernisajul Vinului care a fost la Palatul Republicii… Au fost mai multe zone de decor, una din ele a fost să punem văzuțe cu flori vii pe mesele de cocktail. Știți, am venit aseară să îmi iau inventarul înapoi și am depistat că 80% din văzuțele care le-am lăsat cu flori vii lipseau. Cum așa este posibil? Și mai ales cele care au rămas erau pline cu vin. Un miros în sala aceea a băutură, în ascensor, peste tot. Eu pur și simplu am înțeles că lumea este fără simț, fără nimic. Cum poți să ieși cu lucrul care nu este al tău? Cum poți să îți bați joc de munca altora? (…) Eu acum plâng și nu înțeleg, lucrul pe care eu l-am adunat din mai multe țări. (…) Nu m-am dus din Moldova și l-am cumpărat”, a menționat femeia pe o rețea de socializare.

Ea a mai spus că organizatorii i-au promis să-i compenseze cheltuielile.

„Ce să fac eu cu banii ceia? (…) Eu nu mă duc azi să le cumpăr și iată sunt la mine. Eu am așteptat luni ca să le primesc, dintr-o țară, din alta. Cum așa este posibil? Oameni buni, cei care ați luat vazele – să vă fie rușine”, a spus ea.

Ulterior, ea a venit cu unele precizări: „Aș dori să îmi cer scuze de la persoanele care într-adevăr au participat acolo și chiar nu au luat nimic, pentru că îmi dau seama – cei care au făcut ce au făcut oricum nu o să se învețe minte. Cine face o dată o să facă și de două și de trei ori. Să știți că nu am vrut să ofensez pe toți pentru că nu toți au făcut ce au făcut câteva persoane”.

Contactată de NewsMaker, ofițerul de presă al poliției capitalei, Natalia Stati, a precizat că autoarea nu a depus plângere la poliție.

Menționăm, pe 17 mai – la Palatul Republicii a avut loc cea de-a XXI-a ediție a Vernisajului Vinului. Ediția a reunit peste 65 de producători autohtoni, care au expus spre degustare circa 300 de vinuri.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: