Șase localități mai rămân în beznă, după ninsorile abundente din weekend. Raioanele afectate
Full Article 40 second read

Șase localități mai rămân în beznă, după ninsorile abundente din weekend. Raioanele afectate

Șase localități din raioanele Căușeni, Ștefan Vodă și Cahul mai rămân parțial deconectate de la energia electrică, după ninsorile abundente de duminică, 26 noiembrie. Anunțul a fost făcut de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), pe 29 noiembrie.

Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor, în ultimele 24 de ore, în republică la lucrările de curățare a zăpezii de pe partea carosabilă și împrăștierea materialului antiderapant, preponderent în centrul și sudul țării, au fost implicate 226 unități de tehnică și 200 de muncitori. În total au fost împrăștiate peste 887 tone de material antiderapant.

IGSU anunță că continuă să monitorizeze situația în țara, în urma ninsorilor abundente.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: