Se caută părinții! Poliția a găsit la Botanica un copil dezbrăcat de circa 3-4 ani (UPDATE)
Full Article 2 minutes read

Se caută părinții! Poliția a găsit la Botanica un copil dezbrăcat de circa 3-4 ani (UPDATE)

Oamenii legii au lansat un apel, în încercarea a a găsit părinții unui copil de aproximativ 3-4 ani. Acesta a fost găsit singur, dezbrăcat, în sectorul Botanica al capitalei.

UPDATE (10:10) Mama copilului a telefonat la 112, iar micuțul a fost identificat. Din spusele femeii, incidentul s-a produs după ce a plecat să ducă alt copil la grădiniță, micuțul rămânând acasă. Femeia ar fi lăsat ușa descuiată, iar copilul a ieșit singur din casă. Polițiștii îndeamnă părinții să nu își lase copiii nesupravegheați.

Știrea inițială

„Cu câteva minute în urmă, de către un echipaj de patrulare care se afla la fluidizarea traficului rutier la sensul giratoriu Constantin Negruzzi, s-a apropiat un șofer care a comunicat că pe strada Decebal direcția spre str. Valea Trandafirilor se deplasează un copil dezbrăcat, singur, în vârstă aproximativ 3-4 ani”, se arată într-un mesaj publicat de oamenii legii.

Polițiștii de patrulare s-au deplasat spre direcția anunțată, iar pe Decebal, intersecție cu Muncești, au reușit să observe copilul. Inspectorii de patrulare au solicitat ajutorul unei doamne care se afla în preajmă, aceasta a scos fularul și a învelit piciorușele băiețelului.

Copilul nu comunică, nu a putut spune cum se numește și nici unde locuiește.

Băiatul a fost condus la IP Botanica pentru stabilirea identității și identificarea părinților. A fost anunțată Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, ambulanța și psihologul de la Inspectorat.

Cu câteva minute în urmă, de către un echipaj de patrulare care se afla la fluidizarea traficului rutier la sensul…

Publicată de Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP pe Joi, 4 februarie 2021

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: