Ședința Parlamentului. Modificările la Codul audiovizualului și numirea unor noi judecători la CSJ, pe ordinea de zi (LIVE)
Full Article 1 minutes read

Ședința Parlamentului. Modificările la Codul audiovizualului și numirea unor noi judecători la CSJ, pe ordinea de zi (LIVE)

Deputații s-au întrunit în ședință plenară, joi 4 noiembrie. Aceștia vor examina, în lectură finală, proiectele de lege de modificare a Codului serviciilor media audiovizuale, a Legii privind dezvoltarea regională, a Legii cu privire la statutul personalului din cabinetul persoanelor cu demnitate publică.

În prima lectură va fi supus dezbaterii proiectul Codului funciar, proiectul de modificare a Legii cu privire la principiile de subvenționare în dezvoltarea agriculturii și mediului rural, a Legii privind activitatea particulară de detectiv și pază.

De asemenea, parlamentarii urmează să adopte mai multe hotărâri privind numirea în funcție a unor judecători la Curtea Supremă de Justiție, numirea unui viceguvernator al Băncii Naționale a Moldovei, dar și constituirea Comisiei de anchetă privind modul de exploatare a substanțelor minerale utile și determinarea impactului asupra mediului.

Totodată, urmează a fi ratificat Protocolul Opțional la Convenția ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități și Acordul de cooperare dintre Guvernul Republicii Moldova și Corporația Financiară Internațională.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: