Șefa adjunctă a Agenției Proprietății Publice Tatiana Savva a demisionat
Full Article 50 second read

Șefa adjunctă a Agenției Proprietății Publice Tatiana Savva a demisionat

Savva a fost numită în funcție pe 7 februarie de către membrii Guvernului, după ce a promovat concursul organizat pentru ocuparea funcției.

Tatiana Savva este expert economic și are o experiență de peste 10 ani în finanțe publice, sisteme de management, transparență și bună guvernare. Deține două diplome de master, inclusiv în domeniul științelor economice și managementului public și a fost implicată activ în implementarea proiectelor și programelor internaționale. Anterior, Tatiana Savva a activat în cadrul unei organizații non-guvernamentale specializată în cercetări economice și politici publice.

Amintim că în noiembrie 2022 și Eugeniu Cozonac a demisionat din funcția de șef al Agenției Proprietății Publice. În locul lui a fost numit Alexandru Musteață, fost ofițer SIS.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: