Șeful Moldovagaz consideră că în Ucraina este război, nu operațiune specială
Full Article 2 minutes read

Șeful Moldovagaz consideră că în Ucraina este război, nu operațiune specială

Președintele Consiliului de administrație al companiei Moldovagaz, Vadim Ceban, susține că în Ucraina se desfășoară un război, și nu o „operațiune militară specială”, așa cum susțin autoritățile de la Moscova. În cadrul unui interviu pentru NM, acesta a mai spus că reprezintă în primul rând interesele companiei pe care o conduce și ale Republicii Moldova.

Astăzi m-am referit la războiul din Ucraina. Am spus cuvântul „război” în Ucraina”, a răspuns Vadim Ceban la întrebarea reporterului NM.

Întrebat ale cui interese le apără, având în vedere că este top managerul unei companii care aparține și guvernului R. Moldova și Gazpromului deținut de Federația Rusă, Ceban a răspuns:

„În primul rând, eu lucrez pentru Moldovagaz și înainte de toate apăr interesele acesteia. Și sunt cetățean al R. Moldova și așa cum am fost delegat de către Guvern, este evident că reprezint interesele societății și nu uit de interesele statului. Nu contează pe cine reprezint, este important cum sunt luate deciziile în Moldovagaz. Competențele mele sunt limitate prin documentele aprobate. Deciziile sunt luate de Consiliul de Observatori și de adunarea generală a acționarilor. Deciziile fără consens nu sunt adoptate”, a conchis Ceban.

Interviul integral cu șeful Moldovagaz Vadim Ceban:

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: