Serghei Tarnovschi strălucește la ICF Hangzhou Supercup cu două medalii importante
Full Article 40 second read

Serghei Tarnovschi strălucește la ICF Hangzhou Supercup cu două medalii importante

Serghei Tarnovschi, canoist din Republica Moldova, a câștigat două medalii la turneul ICF Hangzhou Supercup, desfășurat în perioada 11-13 octombrie în China. Sportivul a cucerit medalia de argint în proba de 3,4 km, cu un timp de 16 minute și 35,941 secunde, devansându-l pe maghiarul Balazs Adolf.

Locul întâi în această probă a fost ocupat de spaniolul Jaime Duro.

Pe lângă argintul obținut, Serghei Tarnovschi a reușit să se impună în proba de 500 metri, câștigând medalia de aur. La competiție au participat 500 de sportivi din întreaga lume.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: