Simpatizanții Partidului Șor au protestat în fața sediului PDM. Reacția lui Filip
Full Article 2 minutes read

Simpatizanții Partidului Șor au protestat în fața sediului PDM. Reacția lui Filip

Susținătorii și reprezentanții Partidului Șor au organizat un protest în fața sediului Partidului Democrat. Aceștia l-au acuzat pe Pavel Filip de faptul că ar pune la cale închiderea magazinelor sociale „Merișor”. Ulterior, Filip a scris pe pagina sa de Facebook că dacă Partidul Șor organizează proteste împotriva PDM, acest fapt „este cea mai bună demonstrație că partidul se curăță”.

Într-un comunicat, cei de la Partidul Șor au anunțat că în toate centrele raionale din țară au loc acțiuni de susține a magazinelor sociale „Merișor”. Mai mult, un protest a avut loc la sediul PDM de pe strada Tighina. Protestatarii au scandat diverse lozinci împotriva lui Filip.

Ulterior, liderul PDM a venit cu o reacție. „Iată că am ajuns s-o vedem și pe asta: partidul șor organizează proteste împotriva PDM. Probabil, este cea mai bună demonstrație că partidul se curăță, că hoții de miliarde au plecat din partid și că suntem pur și simplu pe baricade diferite”, a scris Filip.

„Ne „onorează” și ne bucură aceste acțiuni. Asta înseamnă că în PDM lucrurile nu mai sunt cum au fost, când un grup de oameni au protejat un infractor chiar în detrimentul imaginii și scorului politic al partidului și au avut de suferit membrii noștri, guvernul, dar și întreaga țară pe plan extern”, a mai spus Filip.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: